Taekwon-Do Heroes start in Nederland bij Van Buel Sports

Vanaf heden is het mogelijk voor kinderen met een verstandelijke beperking een aangepaste Taekwon-Do-les te volgen bij Van Buel Sports. Taekwon-Do Heroes is ontstaan vanuit het Special Needs Taekwon-Do dat ontwikkeld is in Nieuw Zeeland en nu, startende in Oss, Nederland heeft bereikt.

9 Oktober jongstleden heeft Vincent Vrijsen, Taekwon-Do-instructeur bij Van Buel Sports, zijn vuurdoop gehad op de Bernadetteschool in Oss. Een dag met Taekwon-Do-lessen voor 7 groepen met totaal ruim 75 kinderen in leeftijden variërend van 6 tot 20 jaar.

Vrijsen: “Als Taekwon-Do instructeur is het geweldig om te zien hoe de leerlingen zich volledig kunnen laten gaan en zich zo inleven in de oefeningen die ze doen en dezelfde liefde kunnen delen als wij. Taekwon-Do!”

Van Buel Sports geeft al regelmatig les in diverse vechtsporten en fitness, als vervanging van de gymles in het regulier en speciaal onderwijs in Oss. Lesgeven in speciaal onderwijs vergt aanpassing aan de behoeften van de deelnemers, zodat zij ook gewoon lekker kunnen sporten. Van Buel Sports geeft met Taekwon-Do Heroes een extra dimensie aan het geven van sportlessen op scholen en op de eigen locatie in Oss.

Bij voldoende animo start er een wekelijkse les Taekwon-Do Heroes op vrijdag van 16.00 – 17.00. Aanmelden kan door contact op te nemen met Van Buel Sports, www.vanbuelsports.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 0412-633332. Geïnteresseerden zijn altijd welkom om een keer te komen kijken.

Taekwon-Do Heroes1 400Taekwon-Do Heroes2 400Taekwon-Do Heroes3 400