Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van Van Buel Sports. We nemen regelmatig deel aan toernooien, houden u op de hoogte van ontwikkelingen bij ons en informeren u via deze pagina over nieuws wat voor u van belang is.

EK judo Brons voor Senna van de Veerdonk

Zaterdag 1 juli heeft Senna van de Veerdonk (16) van Van Buel Sports uit Oss de Bronzen medaille gewonnen tijdens de Europese kampioenschappen judo voor dames onder 18 jaar.
Van de Veerdonk reisde samen met haar coach Bjorno van Buel en de Nederlandse selectie af naar Kaunas (Litouwen). Daar ging Senna van start tegen Piryskaia (BLR). Deze wedstrijd werd voortijdig gewonnen op ippon. In de 2e ronde ging Van de Veerdonk onderuit in de partij tegen de nr. 1 gerankte en latere Europees Kampioen Galandi (Ger). Van de Veerdonk herpakte zich uitstekend en versloeg in de herkansing achtereenvolgend Gergacz (HUN) en Gersiova (SVK) op vol punt om in de kleine finale uit te komen tegen Novikava (BLR). In deze spannende partij om Brons wist van de Veerdonk tot tweemaal toe wazari te scoren en de partij te winnen.

Senna Judo Brons EK2017

Judo Brons voor Senna van de Veerdonk - EK 2017

Senna Bjorno EK2017

Bjorno van Buel en Senna van de Veerdonk - EK 2017

Succesvol judo tijdens Leeuwentoernooi

Tijdens het jaarlijkse Leeuwentoernooi in Boven-Leeuwen zijn de judoka's van Van Buel Sports wederom huiswaarts gekeerd met veel podiumplaatsen. 
Voor veel jonge judoka's was het hun allereerste echte judotoernooi.

De volgende resultaten werden behaald:
Goud: Jadey van Buel, Mika Kemps
Zilver: Dylan van den Hanenberg, Pien Ulijn, Olaf van Boekel en Neo Heessels.
Brons: Enea Giglio, Bruce Tomasouw, Lola Verdoorn, Lola Kemps, Sem Ackermans, Onno Vos, Ted Schaareman en Max van Uden.

Leeuwentoernooi2017

7 medailles bij internationaal Judotoernooi

In het weekend van 10 en 11 juni kwamen maar liefst 1400 judoka's uit 36 verschillende landen naar Venray om daar te strijden om de felbegeerde medailles. 
De judoka's van Van Buel Sports lieten uitstekend judo zien en wisten de volgende resultaten te boeken:

1e plaats: Senna van de Veerdonk
2e plaats: Senn van Buel
3e plaatsen: Bente van Vugt, Jesse van Buel, Lizz Sieliakus, Laurens Wilms en Robin van Dinther. 

In hetzelfde weekend werden tijdens het regiotoernooi in Uden onderstaande resultaten behaald:
1e plaatsen: Bruce en Ziggy Tomasouw, Mika en Lola Kemps, Ted Schaareman, Lucas van Griensven, Daan van Dorst en Filip Booy.
2e plaatsen: Lola Verdoorn, Coniston Howard, Neo Heessels 3e plaatsen: Sem Ackermans, Bram Hogen Esch, Julian van Bommel, Joep Voolstra, Onno Vos, Boyd van Dinther en Desmond van den Bosch.

senna goud venray 2017

Senna van de Veerdonk wint Goud

Judobroers pakken opnieuw Goud

Zaterdag 3 juni zijn de broers Jesse en Senn van Buel uit Heesch beiden op de eerste plaats geëindigd tijdens het Internationaal Heidetoernooi in Ede. Jesse (10) wist 5 partijen op rij te winnen en werd kampioen bij de jongens onder 12 jaar tot 34 kilogram. Senn (8) wist 6 partijen op rij te winnen en werd kampioen bij de jongens onder 10 jaar tot 27 kilogram.

Interesse in een proefles judo? Bel naar 0412-633332 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

jesse goud ede 2017
J
esse van Buel wint judogoud in Ede

senn goud ede 2017
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

Senn van Buel wint judogoud in Ede

Van Buel Sports\Jc Berlicum naar NK Judo

Het judoteam onder 12 èn het judoteam onder 15 jaar van Van Buel Sports/Jc Berlicum hebben zich gekwalificeerd voor het NK judo voor teams. Deze teams werden zaterdag 27 mei kampioen van Zuid Nederland doordat ze ongeslagen bleven tegen de teams Zeeland 1, Zeeland 2, Coolen 1 en Coolen 2.  Tijdens het tournooi in Gilze wist het damesjudoteam onder 12 wisten ook nog een mooie Bronzen medaille te winnen.

team2 ZNK 2017
Jongens judoteam onder 15 jaar van Van Buel Sports/Jc Berlicum

team1 ZNK 2017

Jongens judoteam onder 12 jaar van Van Buel Sports/Jc Berlicum

Vijf keer Goud met judo in Berlicum

De judoka's van Van Buel Sports wisten tijdens de Berlicum Open met uitmuntend judo maar liefst 5 keer goud te veroveren.
Lola Kemps, Senn van Buel, Jesse van Buel, Pieter van Oort en Lizz Sieliakus bleven allen ongeslagen en pakten het goud.
Brons was er voor Sem van Lent, Laurens Wilms en Dilay Yilmaz.

JudogoudBerlicum2017 3
Lola Kemps wint Goud

JudogoudBerlicum2017 1

Jesse van Buel wint Goud

JudogoudBerlicum2017 2

Senn van Buel wint Goud

Goud en Brons tijdens EK Taekwondo 2017

Sylvana Lobregt van Van Buel Sports/Taekwondo Team Vrijsen heeft een Gouden en een Bronzen medaille behaald tijdens het Europees kampioenschap ITF taekwondo.

Tijdens het toernooi, 20 tot en met 23 april 2017 in de Bulgaarse hoofdstad Sofia, won Lobregt individueel Brons na overtuigende winstpartijen op Slovenië, Bulgarije en Noorwegen. Helaas moest ze de halve finale uit handen geven en genoegen nemen met Brons.

Met het damesteam bleek Lobregt haar winningmood weer terug te hebben gevonden en versloeg achtereenvolgend Duitsland, Roemenië en Slovenië om vervolgens in de finale Polen aan de kant te zetten! Goud voor het junioren damesteam.


EK Taekwondo 2017 1
Sylvana met coach Vincent - individueel Brons

EK Taekwondo 2017 2

Junioren damesteam wint goud.

Pieter van Oort Nederlands Kampioen Judo

Op zaterdag 8 april is Pieter van Oort (13) van Van Buel Sports uit Oss Nederlands Kampioen judo geworden bij de heren onder 18 jaar tot 46 kilogram. In het Groningse Leek versloeg Pieter achtereenvolgend Istvan de Jong, Daan Radier en Zico Valks. In de spannende finale liet van Oort er geen twijfel over bestaan en besliste de partij tegen Mik Dohmen met vol punt!

Ploeggenote Senna van de Veerdonk(16) reikte eveneens tot de finale dit door achtereenvolgend Martine de Kruijf, Demy Adlij, Naomi Loffeld en Annelie Bultena op vol punt te verslaan. In de finale tegen Kim Hooi moest van de Veerdonk de winst nipt uit handen geven door een strafpunt verschil. Zilver voor van de Veerdonk bij de dames onder 18 jaar tot 70 kilogram.

 

PietervanOortNK2017

Pieter van Oort Nederlands Kampioen

Senna zilverNK2017

Senna van de Veerdonk (l)- tweede tijdens NK

Van Oort districtkampioen Judo

Zaterdag 18 maart 2017 wer judoka Pieter van Oort (13) van Van Buel Sports uit Oss opnieuw districtskampioen judo.

In Gilze versloeg van Oort achtereenvolgend Staal, Oudenhoven, Haurissa en Verhoeven. Vorige maand wist van Oort ook al districtskampioen te worden bij de heren onder 15 jaar tot 46 kg. Met deze prestatie verdienden hij tevens een startbewijs voor het NK judo op 8 april in Leek.

Naast Pieter van Oort wisten de volgende judoka's zich ook te kwalificeren voor het NK:

  • Senna van de Veerdonk en Laurens Wilms ivm selectie European Cups direct geplaatst.
  • Saar van de Broeke (1),Marin Boeijen (2), Tess Sieliakus (3), Oskar van Griensven (3) en Jasmijn Linskens (4)

In Middelbeers was ook nog een flinke groep Van Buel Sporters te vinden voor het jaarlijkse Sankawa voorjaarstoernooi.
De volgende resultaten werden behaald:

  • 1e plaatsen: Lester Snellen (Heesch), Bruce Tomasouw (Uden), Lola Verdoorn (Oss)
  • 2e plaatsen: Mika en Lola Kemps (Oss), Pien Ulijn (Heesch), Onno Vos (Oss), Sies van der Horst (Oss)
  • 3e plaatsen: Olaf van Boekel (Heesch), Desmond van den Bosch (Oss), Rens van Galen (Heesch),  Bente van Vugt (Oss) en Ted Schaareman (Heesch)

pietervanoort districtkampioen 2017

Pieter van Oort eerste plaats in districtkampioenschappen

Judobrons voor Van de Veerdonk in Zagreb!

Afgelopen weekend is Senna van de Veerdonk afgereisd naar de Kroatische hoofdstad Zagreb om daar deel te nemen aan de European Cup voor cadetten. Van de Veerdonk werd eerder dit jaar door de Nederlandse Judobond geselecteerd om aan de Europese toernooien mee te doen. In februari kwam zij al tot een 7e plaats in de Spaanse stad Fuengirola.

Continue Reading