Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van Van Buel Sports. We nemen regelmatig deel aan toernooien, houden u op de hoogte van ontwikkelingen bij ons en informeren u via deze pagina over nieuws wat voor u van belang is.

Van Buel Sports succesvol in Judo en MMA

Zaterdag 11 november is er tijdens het internationaal Residentie Judotoernooi in Den Haag maar liefst 5 keer goud behaald! Senn van Buel, Jesse van Buel, Mika Kemps, Bruce Tomasouw en Nick de Groot wisten allen ongeslagen te blijven in hun categorie. Zilver was er voor Daan van 't Veer en het brons ging naar Rowan van Leur.

Op zondag 12 november was ook in Den Haag het eerste kwalificatietoernooi van het seizoen, Laurens Wilms wist met 4 overtuigende winstpartijen de finale te bereiken. Daar moest hij zijn meerdere erkennen in Van Dam. Zilver voor Wilms bij de heren onder 18 jaar tot 55 kilogram.

Tijdens het MMA gala op zondagavond in Eindhoven zijn Mehdi Ben Merriem en Daan Duijs opnieuw als winnaar de ring uitgestapt en ongeslagen gebeleven.

denhaag judo 2017

Broers uit Heesch winnen opnieuw JudoGoud

Zaterdag 28 oktober zijn Jesse en Senn van Buel op de 1e plaats geëindigd tijdens het jaarlijkse Klompentoernooi in St.Oedenrode.
Lizz Sieliakus en Bente van Vugt wisten een mooie zilveren medaille te bemachtigen en het brons was er voor Mika Kemps, Robin van Dinther en Willem van den Hurk. 

Senna van de Veerdonk was in Lommel tijdens de Internationale Flanders Cup te sterk voor al haar tegenstanders en pakte het goud bij de dames onder 18 tot 70 kilogram. 
Een uitstekend weekend voor de judoka's van Van Buel Sports.

Jesse klompentournooi 2017 goud

Jesse van Buel wint Goud


Senn klompentournooi 2017 goud

Senn van Buel wint Goud

Senna goud InternationaleFlandersCup 2017

Senna van de Veerdonk wint Goud

3 districttitels judo voor Van Buel Sporters

Zondag 22 oktober namen de judoka's van Van Buel Sports afkomstig uit Oss, Heesch en Uden deel aan het jaarlijkse Districtskampioenschap voor judoka's tot 12 jaar! In Gilze zetten zij de volgende resultaten neer:

  • Goud en dus kampioen van het District Zuid-Nederland: Senn van Buel, Bruce Tomasouw en Lola Kemps
  • Zilver: Lizz Sieliakus, Bente van Vugt, Rowan van Leur en Mika Kemps
  • Brons: Jesse van Buel, Pien Ulijn, Boyd van Dinther en Enea Giglio

Districtkampioenschappen 12 2017 1

Trotse medaillewinnaars

WK Brons Taekwon-Do voor Sylvana Lobregt

Donderdag 12 oktober is Sylvana Lobregt(16) van Van Buel Sports/ Taekwondo team Vrijsen op een 3e plaats geëindigd bij de junioren tot 65 kg tijdens de WK ITF Taekwondo in het Ierse Dublin. Onder leiding van trainer Vincent Vrijsen wist de Osse winst te boeken op Christiansen (NOR) en Malessa (DEU) In de kwartfinale werd George (NZL) aan de kant gezet en een plek in de halve finale veilig gesteld! Deze spannende partij moest Lobregt helaas uit handen geven aan de Ierse Potter. Voor Lobregt een uitstekend WK debuut met een prachtige bronzen plak!

WK bronsTKD 2017

Sylvana Lobregt met trotse trainer Vincent Vrijsen

Podiumplaatsen tijdens Open Zeeuwse judokampioenschappen

Zaterdag 7 oktober namen de judoka's van Van Buel Sports uit Oss, Berghem, Uden en Heesch deel aan de jaarlijkse Open Zeeuwse kampioenschappen.  In Vlissingen wisten Mika Kemps en Bente van Vugt het toernooi op naam te zetten en grepen het goud! Brons was er voor Lizz Sieliakus, Recay Yilmaz, Nick de Groot en Lola Kemps.

Open Zeeuws 2017

Mika Kemps pakt goud op Open Zeeuwse judokampioenschappen.

Judobroers pakken opnieuw Goud

Zaterdag 3 juni zijn de broers Jesse en Senn van Buel uit Heesch beiden op de eerste plaats geëindigd tijdens het Internationaal Heidetoernooi in Ede. 

Lees verder