Zo snel resultaat

Doelstelling: Ik ga nu ook iedere week naar een les XCO. Daar zit een oefening in, die iedereen zou moeten proberen. De eerste les lukte het me niet. Een volledige sit-up, denk ik dat het wordt genoemd. Voeten op de grond, knieën 90 graden, rug op de grond en dan rechtop gaan zitten. Dat doe je een keer of 20(!) achter elkaar, meerdere keren. Dat wil ik ook kunnen!

Twee keer in de week train ik met Duane, hij begeleidt me. Om bovenstaande doelstelling te halen, trainen we nu de buikspieren extra. En welk gewicht ik ook had, ik heb nog nooit getrainde buikspieren gehad. Ik ben benieuwd! Afgelopen les kon ik er al drie!!

Ik ben gestart op 1 mei, 106,5 kilo. 14 mei woog ik al 104,5. Een vooruitgang, waar ik gewoon even blij mee ga zijn.

Dat ik nu al zoveel resultaat zie, is mooi, ik hoop dat het zo blijft. Het geeft in ieder geval aan dat ik goed bezig ben. Er zullen vast nog wel tegenslagen komen, dus nu ga ik er gewoon even van genieten J.