Bert de Sain

Lichter - smaller - fitter - mobieler

Wie ben jij?

Ik ben Bert de Sain, 69 jaar. Voor de helft van de tijd ben ik gepensioneerd en de andere helft ondersteun en adviseer ik een aantal startende ondernemers.
Bert-de-Sain
Bert-sport
Waarom sport je?
Ik ben in januari 2014 gestart met sporten. Ik werkte daarvoor vier jaar lang aan een opdracht in Friesland. Het was een pittige baan, met veel, heel veel, kilometers in de auto. Dagelijks Oss- Leeuwarden. En ieder weekend naar Zeeland. Dat is gemiddeld zo’n 110.000 km per jaar. Veel zitten, lekker lunchen en dineren en niet bewegen. De kilo’s kwamen erbij en ik was een beetje uitgezakt.

Wat doe je aan sport?
Ik fitness/cardio 3x per week. In de zomer heb ik een extra sportdag, na ieder weekend met de boot heb ik een dag om de boot schoon te maken. Daar kan zelfs fitness niet tegen op.

Wat zijn je resultaten tot nu toe?
Dit jaar ben ik 8 tot 9 kilo kwijt geraakt, heb ik een veel betere conditie gekregen, mijn uithoudingsvermogen is beter en het uitgezakt zijn is er af. Ik zit weer wat strakker en beter in mijn vel . Al m’n pantalons zijn 6 tot 8 cm ingenomen!

Waarom sport jij bij Van Buel Sports?
Van Buel is mij aangeraden (opgedragen ) door mijn vrouw, zij sport al een aantal jaar bij Van Buel met een vriendin. De sfeer is goed, het sporten is leuk en de ondersteuning en begeleiding van alle medewerkers/sters is top!

Tot slot
Wat ik zo leuk vind aan sporten bij Van Buel is dat ze een breed scala aan sportmogelijkheden hebben. Er is lekker veel variatie om je gezonder, fitter en mobieler te voelen en te blijven.

Neem contact op met van Buel Sports om jouw topprestatie neer te zetten.