Dannyelle Bosman

profiel dannyelle2Mijn naam is Dannyelle Bosman. Ik heb een man en twee kinderen ik heb 15 jaar bij Dichterbij gewerkt. Omdat ik als moeder meer thuis nodig was, werk ik nu als gastouder Plus en zorg ik voor kinderen met en zonder beperking vanuit huis.

Waarom sport je?
Vijf jaar geleden ben ik begonnen met sporten. In die tijd had ik veel nek- en rugklachten.

Wat doe je aan sport?
Ik ben gestart met een groepsles XCO. Na de eerste lessen had ik echt overal spierpijn! Nu sport ik 4 of 5x per week. Fitness, Bootcamp en groepslessen. Het hoort nu bij mijn week. Het is fijn om te sporten, ik kan gaan wanneer ik wil er is elke dag een groepsles waar ik bij aan kan sluiten.

Wat zijn je resultaten tot nu toe?
Mijn nek- en rugklachten waren na enkele maanden al minder. Toen ben ik steeds intensiever sporten, met als resultaat: Geen klachten meer.

En de rest van de familie?
Sinds een jaar gaan mijn man Marco en ik vaak samen op zondagochtend naar de Bootcamp. Dat is zwaar en intensief, maar het levert ons erg veel energie op.

Marco traint niet alleen op zondag, hij is ook aangestoken door het Van Buel virus en traint daarnaast nog 2x per week. Dit jaar heeft hij de 16 km uitgelopen tijdens de Break Out Run!

Heroes Dannyelle

Onze kinderen zijn ook bij Van Buel gaan sporten. Toen Mika, onze zoon, begon met judo bleek al snel dat dit iets te snel ging voor hem. Mika is autistisch en ondanks alle inzet van Bjorno ging het gewoon te snel. Mika heeft nu zijn plek bij Taekwon-Do Heroes. Een hele leuke les met nog meer kinderen met een beperking. Mika vindt het helemaal geweldig!

11429428 1142839112408554 1533792207 nOnze dochter, Luna, judoot met heel veel plezier. Ze heeft ook meegedaan aan de Break Out Run en heeft de 4 km uitgelopen.

Waarom zou je Van Buel Sports aanbevelen?
De sportschool is voor ons een plek waar je jezelf mag en kunt zijn, waar je allemaal op je eigen niveau bezig kunt zijn met sport en waar je het gevoel hebt dat alle medewerkers op een gezellige maar zeker ook op een professionele manier met hun vak bezig zijn.